SERVICE

 

 

 

Kennismaking
Wilt u als handelaar of horeca organisatie uw assortiment uitbreiden met bijzondere wijnen uit Bulgarije, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met ons aanbod. Na uitgebreid en leerzaam proeven, kiezen we samen de wijnen die het best passen bij uw zaak. Proeven is altijd vrijblijvend.

 

Bestellen
Bulwine Import levert niet aan particulieren. Als zakelijke partner kunt u telefonisch bestellen tijdens kantooruren of per e-mail buiten kantoor-/winkeltijden.

 

Distributie
Bulwine Import heeft haar distributie in eigen handen. Wanner dat nodig is schakelen we ook een distributiespecialist in. Hierdoor kunnen we de service aan onze afnemers verder verbeteren. Een groot voordeel van onze eigen distributie is de mogelijkheid om orders snel en efficiënt te leveren zonder onnodige kosten voor de afnemer.

 

Marketing en verkoop
Als wijnspeciaalzaak organiseert u zeker proeverijen voor consumenten. Ook hier staan we klaar voor. Vol energie en enthousiasme presenteren wij onze wijnen aan uw klanten.

Elk kwartaal hebben we diverse wijnen in de aanbieding. Voor onze aanbiedingen kiezen we natuurlijk de meest aansprekende wijnen. Elke actie is seizoensgebonden en kan worden omgezet in een leuke aanbieding voor de consument. Zo hopen we u te kunnen ondersteunen bij de promotie en verkoop.

Heeft u voorkeur voor een bepaalde wijn en wilt u deze beter onder de aandacht brengen. Wij denken met u mee. Samen komen we zeker tot een goede aanbieding voor uw klanten.

Uiteraard staan we open voor allerlei ideeën, die onze samenwerking kunnen versterken.