SERVICE

 

 

Kennismaking
Wilt u als handelaar of horeca organisatie uw assortiment uitbreiden met bijzondere wijnen uit Bulgarije, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met ons aanbod. Na uitgebreid en leerzaam proeven, kiezen we samen de wijnen die het best passen bij uw zaak. Proeven is altijd vrijblijvend.

Bestellen
Bulwine Import levert niet aan particulieren. Als zakelijke partner kunt u telefonisch bestellen tijdens kantooruren of per e-mail buiten kantoor-/winkeltijden.

Distributie
Bulwine Import heeft haar distributie in eigen handen. Wanner dat nodig is schakkelen we ook een distributiespecialist in. Hierdoor kunnen we de service aan onze afnemers verder verbeteren. Een groot voordeel van onze eigen disributie is de mogelijkheid om orders snel en effectief te leveren zonder onnodige kosten voor de afnemer. Een ander groot voordeel is de mogelijkheid tot 24-uurs leveringen.

Marketing en verkoop
Als wijnseciaalzaak organiseert u zeker proeverijen voor consumenten. Ook hier staan we klaar voor. Vol energie en enthousiasme presenteren wij onze wijnen aan uw klanten.

Elk kwartaal hebben we diverse wijnen in de aanbieding. Voor onze aanbiedingen kiezen we natuurlijk de meest aansprekende wijnen. Elke promotie is seizoensgebonden en kan worden omgezet in een goede actie voor de consument. Zo hopen we u te kunnen ondersteunen in de verkoop.

Heeft u voorkeur voor een bepaalde wijn en wilt u deze op een interessante en aantrekkelijke manier promoten. Wij denken met u mee. Samen komen we zeker tot een goede aanbieding voor uw klanten.

Uiteraard staan we open voor allerlei ideeën, die onze samenwerking kunenn versterken.