BULWINE IMPORT op Perswijn Select 2015 op 25 & 26 oktober …

 

bulwine-import-op-perswijn-select!

 

 

 

 

 

 

 

 

Met een aantal van onze lekkere en bijzondere wijnen zijn we genomineerd voor deelname aan de Perswijn Select 2015. Wij zijn er trots op dat onze wijnen het hoogst scoorden en tot de Top Selectie van Perswijn behoren.

Weelke wijnen zijn het, daar praten wij verder over.  Voor ons is deze nominatie nogmaals een erkenning dat wij de lekkerste wijnen uit Bulgarije importeren. Bijzondere wijnen van bijzondere druiven uit één van de oudste wijnlanden in Europa.

 

PERSWIJN SELECT

Op zondag 25 en maandag 26 oktober kunt u zélf een topselectie van wijnen proeven op de proeverij ‘Perswijn Select’ in de Kookfabriek te Amsterdam. Op deze proeverij worden de beste wijnen gepresenteerd die zijn geproefd en beoordeeld door het proefpanel van Perswijn. Daarnaast staan er verschillende presentaties en begeleide proeverijen op het programma.

 

TOP SELECTIE

Per jaar proeft en beoordeelt het proefpanel van Perswijn meer dan 5000 wijnen. Wijnen van zeer diverse herkomst, maar heel vaak van hoge kwaliteit. Een topselectie van deze wijnen is tijdens Perswijn Select te proeven. Ook een deel van de finalewijnen van het Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2015 én Najaar & Winter 2015 staan voor u klaar!

Welke wijnen behoren tot de topselectie? Dit zijn wijnen die voor het magazine of voor het Wijnconcours ingestuurd zijn en hoog scoorden:
1. Geproefd & Beoordeeld: wijnen die hoog scoren binnen de proefthema’s in Perswijn vanaf ed. 7-2014 t/m ed. 6-2015. Dit zijn de wijnen met een score van minimaal 16,5 punten of minimaal 4,5 sterren (hoogste score: 20 punten of 5 sterren).
2. Wijnconcours: de finalewijnen (winnende wijnen en wijnen met een eervolle vermelding) van beide wijnconcoursen van 2015.

Meer over Perswijn Select en het programma leest u op Perswijn.nl