Over Bulwine Import

 

 

Bulwine Import is de toonaangevende importeur van wijnen uit Bulgarije in Nederland, Duitsland en België. Wij vertegenwoordigen vooraanstaande Bulgaarse wijnhuizen en richten ons op onafhankelijke wijnspeciaalzaken, horeca zaken en groothandels. Wij werken intensief samen met zowel afnemers als leveranciers. Wij houden van en streven altijd naar correcte en lange termijn samenwerking.

 

Wij zijn overtuigd van het kwaliteitspotentieel van Bulgarije als wijnland en zijn graag ambassadeurs hierin. Ja, Bulgaarse wijn en nee, laat uzelf niet misleiden door de vooroordelen! Bulgarije heeft een rijke geschiedenis en is maar liefst drieduizend jaar bekend met de traditie van wijnbouw. Nu sterk in opkomst en dankzij zijn onbetwistbare smaakkwaliteiten krijgt de Bulgaarse wijn de afgelopen jaren steeds groeiende internationale erkenning.

 

Wij laten de wijn voor zichzelf spreken. Omdat een wijn voor de liefhebber gelijk moet staan aan goede ervaring, ligt de nadruk bij ons vooral op wijnen van interessante en bijzondere inheemse druivenrassen. Kwaliteit, authenticiteit en onderscheidenheid vormen de basis van ons aanbod.

 

 

Bulwine Import