Over Bulwine Import

Bulgaarse wijn

Bulwine Import is de toonaangevende importeur van wijnen uit Bulgarije in Nederland en België. Wij vertegenwoordigen vooraanstaande bulgaarse wijnhuizen en richten ons op onafhankelijke wijnspeciaalzaken, horeca en groothandel. Wij werken intensief samen met zowel klanten als leveranciers om zich zodoende te richten op een lange termijn samenwerking.

 

Wij zijn overtuigd van het kwaliteitspotentieel van Bulgarije als een wijnland en zijn graag ambassadeurs hierin. Bulgaarse wijn –  laat uzelf niet misleiden door de vooroordelen! Bulgarije heeft een rijke geschiedenis en is maar liefst drieduizend jaar bekend met de traditie van wijnbouw. Met zijn onbetwistbare smaakkwaliteiten krijgt de Bulgaarse wijn de afgelopen jaren  steeds grotere internationale erkenning.

bulgaarse wijn

Omdat een goede wijn voor zichzelf spreekt en voor de liefhebbers gelijk staat aan goede ervaring, ligt de nadruk bij ons op kwaliteit authenticiteit. Bij ons vindt u bijzondere wijnen van vooral interessante inheemse druivenrassen.

 

Bulwine Import