Missie & Visie

 

bulgaarse wijnMISSIE

Wij zijn overtuigd van het kwaliteitspotentieel van Bulgarije als een wijnland en zijn graag ambassadeurs hierin. Als wijnliefhebber of wijnhandelaar is het heel gemakkelijk om na een bezoek aan Bulgarije enthousiast te worden van het land: de natuur, het klimaat, de cultuur…. maar vooral ook de wijnen! Niet de bulkwijnen van grote industriële producenten, maar schitterende wijnhuizen, met een kwaliteit die zich meten kan of vaak  beter is dan die van de menige topwijnhuizen uit Europa of de Nieuwe Wereld.

Bulgarije is één van de oudste wijnlanden ter wereld. Al duizenden jaren voor Christus was men hier bezig met wijn maken.  Nog de Thrakiers, die meer dan 3000 jaar geleden al in deze streek woonden, legden de basis voor de hedendaagse wijncultuur in het land. Een wijnland bij uitstek met een klimaat en een bodem buitengewoon geschikt voor wijnbouw.

Nu, na een moeilijke periode met nadruk op volume productie wordt het land herontdekt als TOP wijnland, getuige de vele internationale erkenningen.  Wijnland van de toekomst – dit is Bulgarije, terug op de wijnkaart .

Als de eerste importeur van bulgaarse kwaliteitswijnen in Nederland en België wilt Bulwine Import meer van de boeiende wijnwereld in Bulgarije laten zien en alle vooroordelen bestrijden. Nog onontdekte parels, exclusieve wijnen met een eigen verhaal en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding – daar staan we voor. Want mooie wijnen worden overal ter wereld gemaakt en verdienen ontdekt te worden …

 

VISIE

Sinds 2011 is Bulwine Import dé specialist in kwaliteitswijnen uit Bulgarije in Nedrland en Belgieë. Door de jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een professionele en moderne organisatie. Met enthousiasme, kennis van zaken en ambitie kiezen wij ook in de toekomst voor kwaliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen, groei en professionaliteit.

We houden het assortiment beperkt en passen regelmatig nieuwe ontdekkingen in. Onze focus blijft voortuderend op kwaliteit, authenticiteit en wijnen met karakter. We streven naar strategische samenwerking en bieden persoonlijke, correcte en snelle service. Bulwine Import blijft partner van de betere wijnhandel die voor haar klanten nog vandaag de wijnen van morgen wilt hebben.

 

BulWine Import